Ön is unja már, hogy évente át kell festenie a kerti bútorait?

Erre kínálunk megoldást a Mira rozsdamentes kerti bútorokkal! Egy életre elfelejtheti az örökös kínlódást a csiszolással és festéssel!

Telefonszámunk:30/21-94-661

 
 

Élje át a rozsdmentes acél mágikus ragyogását a szabad ég alatt! Elegáns és egyszerű, robosztus és vízálló egyszerre.Kültéri luxus fémbútoraink otthonos komfortot kínálnak és megfelelnek a  legmagasabb minőségi elvárásoknak. Termékeink prémium minőségben,szakavatott mesteremberek munkájával, kézzel készülnek. Megtalálhatóak különböző szettek, garnitúrák, padok, székek, asztalok, hintaágyak, háromféle stílusban. Tegye varázslatossá és egyedivé kertjét a rozsdamentes acél erejének örökkévalóságával! Nézzen szét webshopunkban és találja meg az Önnek leginkább megfelelő kertibútort vagy design terméket! Válasszon komplett rozsdamentes kertibútor garnitúrát, vagy kombinálja ízlése szerint!

Fb játékunk leírása:

A játék lényege, hogy a Mira rozsdamentes kertibútorok, kiegészítők FB oldalának követőinek száma a mai napon, azaz 2019.01.15-én 1307. Annyi Forintot adunk egy kiválaszott mentőalapítványnak, ahány követővel növekszik követőink száma. Ezt megosztásokkal is segítheted.

Mivel azért végtelen mennyiségű pénz nekünk sem áll rendelkezésünkre,  maximálisan 50 000Ft-ot tudunk adni a kiválasztott mentőalapítványnak.

Részvételi feltételek: a játékban részt vehet bárki, aki betöltötte a 18. életévét

A játék vége: 2019.07.15.

Képgaléria: Rozsdamentes bútorok

<< 1 | 2 | 3